CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, GRATIS VERZENDING VANAF €49

Posters

Bij Dear Sam is het ons doel om kunst te maken die voor jou het verschil maakt. We hebben een unieke selectie posters en prints gemaakt. Al onze posters worden gedrukt 240-grams papier van de hoogste kwaliteit dat als milieuvriendelijk bestempeld is.

1821 items

Toont 48 van 1821

Posters, prints en trendy wanddecoratie, online beschikbaar

Posters van topkwaliteit

Tegenwoordig is het online kopen van betaalbare posters gemakkelijker dan ooit tevoren. De kwaliteit van de posters van Dear Sam is te vergelijken met het veel duurdere kunst die traditioneel in exclusieve winkels in chique wijken wordt verkocht. Vanaf het begin heeft Dear Sam ernaar gestreefd om betaalbare posters aan te bieden zonder concessies te doen aan productkwaliteit of artistiek talent in onze ontwerpen. Dear Sam biedt posters van hoge kwaliteit met Scandinavisch design voor echt geweldige prijzen. Om dit te bereiken hebben we ons assortiment posters voornamelijk opgebouwd met zelf geproduceerde kunst. Met door onszelf gemaakte kunst kunnen we altijd een hoge artistieke waarde garanderen terwijl we alles van klassieke kunst tot de nieuwste artistieke trends op de voet volgen. Als onderdeel van dit streven hebben we ook veel moeite gestoken in het vinden van de absoluut beste digitale offsetmachines om onze posters mee te printen. Onze posters worden gedrukt op 240-grams verouderingsbestendig papier van de hoogste kwaliteit. Het papier heeft een matte afwerking om onze posters een fantastische, verouderingsbestendige uitstraling te geven. Natuurlijk drukken we onze posters in enkele van de modernste drukpersen van Europa, zodat we altijd eersteklas resultaten leveren. Met andere woorden, Dear Sam maakt beeldende kunst voor iedereen beschikbaar.

Online posters kopen: hoe werkt het?

Posters online bij Dear Sam. Bij Dear Sam vinden we dat het online kopen van mooie posters een gestroomlijnd en inspirerend proces moet zijn. Velen vragen zich af hoe welk proces voorafgaat aan het kopen van betaalbare posters van hoge kwaliteit. Dear Sam is gestart door e-commerce-veteranen met een grote interesse in kunst. We maken veel van onze posters zelf. Bovendien hebben we al onze ontwerpen op voorraad en hebben we speciaal ontworpen pakketten gemaakt voor veilig en snel transport van onze wanddecoratie, lijsten en posters rechtstreeks naar onze klanten. Om deze uitzonderlijke klantenservice te bereiken, hebben we een internationaal logistiek netwerk opgebouwd in nauwe samenwerking met een aantal van de meest gerenommeerde transportbedrijven in de markt.

Ons doel is om aantrekkelijke posters en kunstprints, snelle levertijden en betaalbare prijzen te kunnen aanbieden zonder in te leveren op kwaliteit. Door onze posters in categorieën en thema's te verdelen, willen we het gemakkelijk maken om het kunstwerk te vinden dat perfect bij je past. We hebben posters die passen bij de keuken, de woonkamer, een kinderkamer, of waarom hang je je kunstprint niet in de hal? We bieden op de productpagina verschillende lijsten aan die je kunt ontdekken en kiezen voor je posters. We hebben deze optie zodat je de door jou gekozen posters gemakkelijk kunt combineren met de perfecte lijst, vanaf het begin!

Posters geïnspireerd op Scandinavisch design

Bij Dear Sam vind je een groot assortiment posters en lijsten geïnspireerd op Scandinavisch design. Schilderijen en posters met een achtergrond in Scandinavisch design dragen eenvoudige vormen uit met een ongecompliceerd en strak ontwerp. Bij het maken van een poster geïnspireerd door Scandinavisch design, gaat men vaak uit van vormen, kleuren en patronen uit de prachtige natuur van Scandinavië. Daarom zijn details van bomen en planten gebruikelijk in Scandinavische kunst en design. Bovendien is de interactie van licht met de vormen en patronen van de natuur prominent aanwezig in de Scandinavische kunst. Wanneer de kunstenaars en makers van Dear Sam posters maken, staat het samenspel tussen licht en vorm voorop voor het eindresultaat.

Bekende Scandinavische ontwerpers

Er zijn verschillende beroemde figuren op de voorgrond die pionier waren in Scandinavisch design. Onder hen vinden we de Zweedse meubelontwerper Bruno Mathsson en de twee Deense ontwerpers Arne Jacobsen en Hans Jørgen Wegner, die verschillende designklassiekers hebben gemaakt met hun functionele en strakke ontwerp. Een voorbeeld van een klassiek ontwerp is de Y-stoel/de vorkbeenstoel (wishbone chair), ontworpen door Hans Wegner. De poster 'The Wishbone Chair Poster' is een eerbetoon en interpretatie van de klassieke Y-stoel. De glasblazerij van Orrefors mag ook worden genoemd als de maker van iconisch Scandinavisch design.

Posters met democratisch design

Net als het iconische meubelbedrijf IKEA met zijn oorsprong in Scandinavisch design, creëert Dear Sam democratisch design. Dear Sam streeft ernaar om artistieke posters van hoge kwaliteit te maken tegen een lage prijs. In andere woorden, posters volgens het principe van democratisch design.

Posters in Scandinavische kleurenschema's

Het afgezwakte Scandinavische kleurenschema is meestal gebaseerd op een witte basis met details in beige, bruin en zwart. Als je je Scandinavische stijl wilt benadrukken, zijn beige posters een perfecte keuze voor je fotowand.
Lichte hout-, schors- en bladkleuren versterken de Scandinavische stijl. Een goede tip voor een stijlvol Scandinavisch interieur is om voor je posters een lichte ekram te kiezen. Een andere tip voor een perfecte Scandinavische stijl is om posters met zwarte details op een muur te hangen met een matte beige of greige (beige + grijs) kleur. De kleur greige is de nieuwe trend in Scandinavische interieurs. De poster 'Tie The Knot No 1' is een goed voorbeeld van een poster met een greige kleur.

Posters met planten en natuur

Zoals bekend speelt de natuur een belangrijke rol in Scandinavisch design. Planten zijn bijvoorbeeld een belangrijk element in het Scandinavische huis. Voor wie geen planten wil of kan hebben, zijn posters en schilderijen met plantmotieven een perfecte manier om een gezellig Scandinavisch interieur te creëren.

Geef je huis een nieuw leven met gepersonaliseerde posters

Bij Dear Sam vind je posters die zijn gemaakt om zowel horizontaal/liggend als verticaal/staand te worden opgehangen. Alles wat je nodig hebt om verschillende kamers, interieurstijlen en arrangementen gemakkelijk aan te vullen. We hebben posters in verschillende maten, categorieën en stijlen. Het is gemakkelijk om je favoriete posters te sorteren en te zoeken via het zoekvak bovenaan de pagina. Je kunt ons zoekfilter ook gemakkelijk gebruiken als je eenmaal op categorie heeft gesorteerd, bijvoorbeeld abstracte ontwerpen. Onze fotolijsten zijn verkrijgbaar in de formaten 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 en 70x100 cm. Het is meestal een goed idee om lijsten van verschillende formaten te combineren om een mooie fotowand te creëren. Als je een favoriet ontwerp hebt, waarom kies je dan niet voor een grote poster en plaats je er andere foto's omheen in een soort collage? Op deze manier kunt je jouw fotowand personaliseren met een dynamiek waarbij meerdere kleinere afbeeldingen je favoriete posters omringen. Sommige ontwerpen passen bijzonder goed bij een montagebord. Een montagebord is een stuk dun karton dat tussen de poster en de acrylglasplaat van de fotolijst wordt geplaatst. Een montagebord maakt de poster aan de muur sterker door er meer nadruk op te leggen. Sommige van onze posters hebben een zogenaamde "ingebouwde" montageplaat. Hoe dan ook, al onze muurdecoratie is geweldig om in te lijsten of dat nou met of zonder passende montageplaat is. Bekijk gerust onze Instagram-winkel om voorbeelden te zien van unieke en gepersonaliseerde fotowanden. Misschien vind je een favoriete combinatie voor je eigen woonkamer? Om een snelle en veilige levering te garanderen, versturen wij alle posters en lijsten in op maat gemaakte pakketten die uitsluitend voor posters met lijst worden geproduceerd.

loading
loading
loading
loading
loading