Unieke posters online

Levering 2-6 werkdagen

Gratis verzending vanaf €39

loading
 • België

  SALE: 30% KORTING OP POSTERS*

  *Geldt wanneer je voor ten minste €29 koopt, tot en met 20/10

  Maat selecteren (Maattabel)

  21 x 30 cm € 9,95

  Op voorraad

  - Levering binnen 2-6 werkdagen

  Zwarte metalen lijst

  Productomschrijving

  Zwarte metalen lijst, 21x30 - Zwarte metalen lijst voor posters in grootte 21x30 cm

  Zwarte aluminium lijst (metaal) met matte afwerking. Deze matzwarte aluminium lijst is van zeer hoge kwaliteit en wordt geleverd met een premium acrylglas. De lijst heeft een glad smal profiel. Aan de achterkant te openen voor eenvoudige montage van uw poster. Ophanglusjes aan zowel de korte als de lange zijde voor staand of liggend ophangen.

  Opmerking: het glas wordt tijdens het transport beschermd door een plastic folie dat moet worden verwijderd voor montage.

  Onze lijsten zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle beeldlijsten hebben ophanglusjes aan zowel de korte als de lange zijde en worden geleverd met een premium acrylglas. Alle lijstmaten komen overeen met de beschikbare groottes voor onze posters.
  Een klassieker die nooit uit de mode raakt

  Zwarte lijsten voor posters zijn een klassieker en passen mooi op de meeste fotowanden. Voel je vrij om fotolijsten en posters in verschillende formaten te combineren om een meer dynamische fotowand te creëren!

  Premium glas

  De lijsten worden geleverd met kristalhelder hoogwaardig acrylglas. Het glas wordt tijdens transport beschermd met een plastic folie die voor montage moet worden verwijderd.

  Eenvoudig te monteren en op te hangen

  Opent aan de achterkant voor eenvoudige montage van uw poster. Ophangringen aan zowel de korte als de lange zijde voor verticaal of horizontaal ophangen.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading